komik eğlenceli şaşırtıcı ilginç esrarengiz gizemli duygulu aktiviteler programlar ve daha birçoğu burada
  İTİTAF EDİYORUM
 
( Toplam 12602 itiraf bulunmaktadır.)

hazal; Yaş: 19; Cinsiyet: Bayan; İl: Samsun / 29.3.2008 22:34:58
sana soliyememiyorum ama en azindan burdan herkezee haykirimm bekirimmm seni deli gibi seviyorumm sana soliyemiyorum ama olsunn sen bilmesende seni uzakdan seviyorumm..
 

Yorumları Oku / Bu İtirafa Yorum Yaz

 
 

ASİ VE MAVİ; Yaş: 28; Cinsiyet: Erkek; İl: İzmir / 29.3.2008 21:06:53
ARALIKTA YAĞMUR YAĞINDA İSTİKLALE GELME MÜTHİŞ BİR YAZI AŞKI GERÇEKTEN DOLU DOLU YAŞAMIŞ OLMALISIN Kİ BU KADAR DUYGU YÜKLÜ BİR YAZI YAZMIŞSIN.MARİFET YAZANDA MI YOKSA YAZDIRANDA MI BİLMEME AMA BEN YAZDIRAN OLMAK İSTERDİM
 

Bu İtirafa Yorum Yaz

 
 

sena; Yaş: 18; Cinsiyet: Bayan; İl: Ankara / 29.3.2008 19:07:12
ben onu 4 ten beri sevdim o benim için çok önemli halada ama o benim en 2 yakın arkadaşımla çıktı arkadaşlarım onu sevdiğimi bilmiyorlar ama onu deliler gibi seviyorummmmmmmmm neden ya aşk bizim kapımıza vurmayacak mı artık çıkmak istesede çıkamam ben onla herşey bitti ben çoktan yol aldım ve başkasından hoşlanmaya ittim kendimi inş unuturum seni
 

Bu İtirafa Yorum Yaz

 
 

ikbal koyukan; Yaş: 18; Cinsiyet: Bayan; İl: Isparta / 29.3.2008 16:14:05
sbs ye çok az gün kaldı kaç gün biliyor musunuz 82 gün çok korkuyorum henüz hazır değilim olamazzz olamaz
 

Bu İtirafa Yorum Yaz

 
 

ayşe çakar; Yaş: 19; Cinsiyet: Erkek; İl: Kocaeli / 29.3.2008 13:03:58
hayatt bu güne kadar hiç sevilmedim hep yalnızlığa mahkum oldum beni anlayan tek kişi bile olmadı kimi sevdiysem hep aldandım yanıldım birine güvenmek bu kadar mı zor hayatta birtek sen varsın sadece SEN etrafındaki herkez sadece kuru kalabalık
 

Bu İtirafa Yorum Yaz

 
 

halit; Yaş: 19; Cinsiyet: Erkek; İl: Sakarya / 29.3.2008 01:50:34
unutulmaza merhaba diyerek başlayım seni hala seviyorum senden sonra kimseyi sevmedim kübra örçün
 

Bu İtirafa Yorum Yaz

 
 

sevgimi suistimal eTTin; Yaş: 18; Cinsiyet: Bayan; İl: Muğla / 28.3.2008 20:03:04
ben sana hep inanmak istedim....tolga......aMa hiÇçç bir zamaN inanamadım sana .....sevdim sevdin sandım....güldün gerçekk sandım....ağladım sanma gönlüm saf aşık.....sevgisizdim eskiden ..şimdi daha set kurallarım varrr....şimdii taş kalpliNin tekiyim....şimDİ başka ellerdeyimm....senin yapamadıklarını onda bulurumm.....sen beni aldatırken[ hemde defalarca]...ama ben söylemişmiYdin ama ben söylüyorumm......işte seni bitirdim bugün kalbimde söz ... Devamı>>
 

Bu İtirafa Yorum Yaz

 
 

önemli değil; Yaş: 21; Cinsiyet: Bayan; İl: İzmir / 28.3.2008 13:24:45
aslında karşılıksız birini çok sevip bağlammak muhteşem bişe yaşamayan anlamaz benim aşkım askerde 43 günü kaldı onu çok seviyorum onu benide sevdiğini biliyorum dönünce teklif bekliyorum SEDAT SENİ ÇOK SEVİYORUM
 

Bu İtirafa Yorum Yaz

 
 

YORUMSUZ; Yaş: 18; Cinsiyet: Bayan; İl: Bolu / 28.3.2008 10:41:47
Üzerinden tam 8 ay geçti ama ben hala seni unutamadım.Bana ne yaptın bilmiyorum ama seni çok özlüyorum.
 

Bu İtirafa Yorum Yaz

 
 

Hakan duman; Yaş: 22; Cinsiyet: Erkek; İl: İzmir / 28.3.2008 10:27:49
bahar senı hala unutamadım aradan yıllar gecdı ama olmadı ıste sımdı nerdesın nerelerdesın bılmıyorum ama ınankı bılsem gelırdım hayatımda o kadar kız oldu ama hıc bırı senın gıbı olmadı nıyee bırak dın benı bılmıyorum nıyee. nıyee. karsıma cıkda hesap ver izmir.bucada cevık bır meydanında oturan bahar..
 

Yorumları Oku / Bu İtirafa Yorum Yaz

 
 

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [Sonraki]
 
  BUGÜN 24 ziyaretçiGELMİŞ
Sitetistik
 
 
Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol